Hudpleie

Hvis du har irritert hud, eller er opptatt av å holde hudens aldringstegn i sjakk, så ønsker du definitivt å lese videre.

Blant de siste spennende fremskritt innenfor hudpleie er noe så overraskende enkelt som vann.

Vanlig H2O? Nei, dette er ikke som ditt ordinære springvann. Vi snakker om vann som har gjennomgått en elektrolyse (blitt tilført elektrisitet). Prosedyren restrukturerer vannmolekylene og gjør dem mindre enn tidligere (se artiklene om ionisert vann og syrevann), noe som tillater dem å gli mellom overflaten på hudcellene og gi fuktighet på et helt annet nivå.

Forskere fra blant annet Japan, Russland, Storbritannia, Italia og Tyskland har anerkjent de store fordelene med ionisert vann. Vannionisereren skiller altså ut to stråler med vann, en med basevann (for drikke) og en med syrevann (for hudpleie). Den har allerede vært benyttet i mange år innenfor områder som medisin, landbruk og matproduksjon. Japanerne var de første som introduserte syrevannet (også kalt "beauty water") som et hudpleieprodukt.

Denne teknologien har vært en stor avlastning for mange med hudproblemer som psoriasis, eksem, kviser, dermatitt, fotsopp, mm. Sykehus i Østen bruker også syrevannet til å behandle blant annet liggesår, samt åpne sår på grunn av sine antibakterielle egenskaper, noe de har gjort i over 40 år. Dette burde i seg selv være ganske betryggende!

Ved benyttelse av våre vannioniserere har du to valg når det kommer til syrevannet:

Mildt Chanson vann: (PH 4,5 til 5,5)

  • For bruk som en hudtoner for å minske forekomsten av linjer og rynker, hårbalsam, behandling av insektbitt, brannsår, utslett, mm.

Sterkt Chanson vann: (PH 2,7 til 3,5)

  • For desinfiserende / antibakterielle behov, behandling av alle typer sopp eller utslett, behandling av mindre åpne sår, øyeinfeksjoner, øre infeksjoner, sår hals (skal gurgles, ikke svelges).
  • Flott som fuktighetskrem, fjerning av linjer fra ansiktet, tørr sprukket hud eller sår, eksem, psoriasis, rengjøring mm. (Se bruk av syrevann under artikler)